5 pozicionet e seksit që i përshtaten trupit tuaj (Foto)

0
22

Mbase nuk keni gjetur ende pozicionet më të mira seksuale që i përshtaten trupit tuaj. Për t’ju ardhur në ndihmë, këto janë disa pozicione që do ta bëjnë seksin më të këndshëm.

1.
Ky pozicion do t’ju sigurojë penetrim mjaftueshëm të thellë. Nëse jeni të thata, provoni të përdorni lubrifikant.

2.
Ky moment kërkon vëmendjen tuaj të plotë. Përqëndrohuni tek kontakti me partnerin, lejojeni t‘ju prekë klitorin dhe as mos u shqetësoni t’i ktheni nderin, sepse ky moment është i gjithi i juaji.

3.Nëse penisi i tij është shumë i gjatë, ky pozicion jo vetëm ju jep penetrim shuëm të thellë, por mund ta kontrolloni vetë sa thellë apo sa shpejt vepron partneri. Dhe mund të sprapseni nëse diçka nuk shkon siç duhet.

4.

5.

Lini komentin tuaj

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu